I Dare You

Este un joc multi-player, de actiune, strategie si indemanare, care ofera senzatii tari tuturor celor implicati, in timp real. Popularitatea lui este in continua crestere in Romania, fiind practicat atat de localnici, cat si de vizitatori. Versiunea curenta are 3 niveluri de dificultate, oponentii putand fi schimbati pe parcurs.

Nivelul 1: Provocarea.
Scopul: Iritarea oponentului pana cere socoteala.
Locul de desfasurare: Teoretic actiunea ar putea avea loc in orice localitate, dar aglomerarile urbane se dovedesc mult mai practice, mai ales la orele de varf.
Accesorii: O masina de masina si ochelari de ochelari. O masina mai modesta implica un risc crescut, oponentul putandu-se simti incurajat sa riposteze inainte de vreme.
Posibila strategie: Pe o strada cu cel putin doua benzi de circulatie si cu mai multe semafoare, mergeti in paralel cu oponentul ales, purtand ochelarii de soare chiar daca ploua. La culoarea rosie a semaforului treceti brusc in fata lui obligandu-l sa franeze. Repetati manevra la fiecare oprire. La primul protest al oponentului, ignorati-l. Daca insista, intoarceti lenes capul in directia lui, privindu-l prin ochelari cu evidenta scarba si superioritate si fara sa-i raspundeti. Cand in sfarsit oponentul coboara din masina si se indreapta spre dumneavoastra, ridicati geamul in cazul in care il aveti coborat, aratati-i degetul mijlociu, demarati in tromba si treceti la nivelul 2, cel incepand de la care nu mai aveti nevoie de ochelari.

Nivelul 2: Intaratarea.
Scopul: Infurierea oponentului pana ia in considerare optiunea deteriorarii propriei masini ca sa va opreasca.
Locul de desfasurare: Sosea cu cel putin doua benzi pe sens, cu trafic extrem de ridicat.
Observatie: Riscul unui abandon prematur creste proportional cu viteza.
Posibila strategie: Circuland in paralel cu oponentul pe a carui banda se merge bara in bara, intrati in fata lui fara sa semnalizati, dar asigurandu-va ca va observa intentia. Nu va lasati intimidat de claxoanele lui, oferindu-i ca singure optiuni acceptarea intaietatii dumneavoastra sau stoparea cu pretul accidentului. Chiar daca nu intra in dumneavoastra, rezistenta opusa la intercalare ii tradeaza intaratarea. Odata ajuns in fata oponentului semnalizati scurt o singura data si treceti la ultimul nivel.

Nivelul 3: Sfidarea.
Scopul: Scoaterea oponentului de pe sosea.
Locul de desfasurare: Sosea intre localitati cu o singura banda pe sens, cu trafic relativ relaxat.
Posibila strategie: Asteptati in spatele unei masini lente aparitia unui oponent din directie opusa. Cand este clar ca nu mai e timp suficient, initiati depasirea semnalizand repetat cu farurile. Nu dati semne de ezitare, obligand oponentul sa incetineasca sau chiar sa traga pe dreapta. Manevra se poate incerca si in curbe, dar in aceste situatii aparitia oponentului nu este garantata.

Nota: Pentru trairea unei palete complete de senzatii se recomanda inceperea jocului de la primul nivel, intalnirea unui oponent indaratnic la ultimul nivel putand conduce la un GAME OVER irevocabil.

Publicitate

8 Răspunsuri to “I Dare You”


 1. 1 explorish mai 28, 2008 la 12:53 am

  ma tu ai fost acaasa…

 2. 2 pinguilde mai 28, 2008 la 9:17 am

  Oare cum ai ghicit? 😆

 3. 3 papagigli mai 29, 2008 la 2:35 pm

  Tot poza cu pinguinul burtos? 😀

 4. 4 pinguilde mai 29, 2008 la 5:50 pm

  Pai da, ca el nu e in traininguri ca tine. 😉

 5. 5 windwhisperer mai 30, 2008 la 4:31 am

  @ hello , pinguilde ….
  ” provocarea, intaratarea, sfidarea…”
  ce-ar mai urma???spitalizarea?/!! brrrrr ( unde se joaca?? )
  tc , j.

 6. 6 pinguilde mai 30, 2008 la 12:33 pm

  hello windy
  Mi-e teama ca mai degraba inmormantarea. Se joaca in Ro pe toate sosele. 😦

 7. 7 assspida mai 30, 2008 la 5:22 pm

  Cam asa e, din pacate. Dar, sa nu dea D-zeu sa ai o „prapadita” de Dacie, pina la Logan, ca asta incepe sa capete „credit” de „masina”, in comparatie cu suratele anterioare.
  Nasol e ca esti provocat, indiferent ce marca de masina conduci, de cele mai multe ori absolut gratuit. 😦

 8. 8 pinguilde mai 30, 2008 la 6:55 pm

  aspi:
  Si e nasol ca e molipsitoare agresivitatea asta inutila. Cand ma intorc aici tot mi se face rusine cateva zile pana reinvat sa-i invit pe ceilalti din trafic sa mi-o ia inainte. Dupa care incep sa ma simt bine din nou la volan.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s
hits counter

%d blogeri au apreciat: